Συγχαρητήρια στην 3η μας σειρά! Καλό ξεκίνημα της 4ης!

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος σπουδών για την τρίτη σειρά εκπαίδευσης του DigiMa με την τελετή αποφοίτησης που έγινε στο ΚΕΔΙΒΙΜ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών πριν λίγες μέρες. Ήταν τρεις μήνες με όμορφες στιγμές, δημιουργικά projects και πολύτιμες γνωριμίες για τα μέλη της ομάδας.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος και η τρίτη σειρά αποφοίτων εντάσσεται στην ομάδα των DigiMa Alumni. Στηρίζοντας την αξία της δια βίου μάθησης και επενδύοντας στην σύνδεση των εκπαιδευομένων μας, στόχος της ομάδας DigiMa Alumni είναι η δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ των αποφοίτων.

Το τέλος ενός κύκλου σπουδών δεν οδηγεί όμως παρά στην έναρξη ενός νέου! Υποδεχθήκαμε με χαρά την τέταρτη σειρά μας, η οποία απαρτίζεται από 31 εκπαιδευόμενους με ποικιλία επαγγελματικού και σπουδαστικού υπόβαθρου προσδίδοντας έτσι ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη δυναμική της ομάδας. Μέσα από αυτή την ποικιλομορφία αναδεικνύεται η πολυδιάστατη φύση του ψηφιακού περιβάλλοντος και η ανάγκη επαγγελματιών διαφόρων κλάδων να εκπαιδευτούν στα νέα δεδομένα που προκύπτουν από την ραγδαία ανάπτυξη των ψηφιακών μέσων.

Την Τρίτη 19/2/2016 πραγματοποιήθηκε το kick-off της νέας σειράς δίνοντας την ευκαιρία στα μέλη της νέας ομάδας, εκπαιδευόμενους και καθηγητές του DigiMa, να γνωριστούν μεταξύ τους. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της νέας σειράς είναι η πρώτη υποτροφία που παρέχεται στο DigiMa και διατίθεται σε έναν άνεργο εκπαιδευόμενο, για την ευκαιρία παρακολούθησης του προγράμματος με μειωμένο κόστος. Ο άνεργος καταβάλει το 30% του κόστους συμμετοχής ενώ το υπόλοιπο 70% καλύπτεται από μια εταιρία του χώρου του digital, συνεργάτη του DigiMa. Η πρώτη αυτή υποτροφία προσφέρθηκε από την εταιρία iProspect και ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Κώστα Μάντζιαρη, Γενικό διευθυντή της, για την προσφορά αυτή.

Καλό ξεκίνημα στην τέταρτη σειρά μας με δημιουργικότητα και όρεξη για εξερεύνηση του ιδιαίτερου και πολυδιάστατου ψηφιακού κόσμου!

Share this post