Άρθρο για το ΚΕΔΙΒΙΜ ΟΠΑ στο 4ο τεύχος της εφημερίδας ΟΠΑ NEWS

Κυκλοφόρησε το 4ο τεύχος της μηνιαίας εφημερίδας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ΟΠΑ NEWS, το οποίο φιλοξενεί άρθρο για το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Πανεπιστημίου. Το ΚΕΔΙΒΙΜ/ΟΠΑ προσφέρει σε επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων προγράμματα συνεχούς και δια βίου επαγγελματικής κατάρτισης και επιμόρφωσης, στον ευρύτερο χώρο των γνωστικών αντικειμένων που καλύπτονται από τα Τμήματα του ΟΠΑ.

Την ανάγκη του σύγχρονου επαγγελματία τόσο για την επικαιροποίηση των γνώσεών του, όσο και για τη βελτίωση των δεξιοτήτων του, καλύπτουν οι εκπαιδευτικές προτάσεις του ΚΕΔΙΒΙΜ ΟΠΑ, οι οποίες αφορούν τόσο μακροχρόνια προγράμματα εκπαίδευσης όσο και βραχυχρόνια σεμινάρια. Εκτός των προγραμμάτων κατάρτισης τα οποία παρέχονται από το Κέντρο εδώ και πολλά χρόνια όπως είναι το Φορολογικό Δίκαιο, το ΚΕΔΙΒΙΜ έχει αρχίσει να τελευταία χρόνια να προσφέρει και νέα εκπαιδευτικά προγράμματα τα οποία αφορούν νέες τεχνολογίες αλλά και γνωστικά αντικείμενα των οποίων η παρουσία στην αγορά εργασίας γίνεται ολοένα και πιο ορατή. Ένα παράδειγμα τέτοιου κλάδου ο οποίος γνωρίζει ιδιαίτερη άνθηση είναι και το ψηφιακό μάρκετινγκ (digital marketing). Το DigiMa, λοιπόν, είναι ένα από τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα που παρέχει το ΚΕΔΙΒΙΜ και το οποίο έρχεται να καλύψει την συνεχώς αυξανόμενη ανάγκη για εκπαίδευση στο ψηφιακό μάρκετινγκ, στις νέες τεχνολογίες και στα κοινωνικά δίκτυα, συνδυάζοντας ανάλυση και εφαρμογή, στρατηγική και εργαλεία, ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες, γνώση και εμπειρία.

Το 4ο τεύχος ΟΠΑ NEWS περιλαμβάνει πολλά ακόμα ενδιαφέροντα άρθρα όπως ένα ρεπορτάζ σχετικά με το πώς βλέπει η νέα γενιά (Γενιά Υ) τις προοπτικές επιχειρηματικότητας και διεθνούς σταδιοδρομίας, τη συνέντευξη του διευθύνοντος συμβούλου της MSD για τη συνεργασία με το ΟΠΑ, ένα ρεπορτάζ σχετικά με το Orange Grove (τον “πορτοκαλεώνα” της επιχειρηματικότητας), ένα άρθρο σχετικά με το Βιωματικό Εργαστήριο Ανάπτυξης Επιχειρηματικής Ιδέας στο οποίο συμμετείχαν μαθητές λυκείου με την καθοδήγηση επιστημόνων του ΟΠΑ κά.

Μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε όλο το 4ο τεύχος της εφημερίδας ΟΠΑ NEWS στην ιστοσελίδα του Πανεπιστήμιου ή στο issuu.com:

http://issuu.com/opanews/docs/opa_news_4_screen/5?e=0/12578872

Share this post