ΤΟ DigiMa ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ DigiMa Advanced!

Από το 2014 που ξεκίνησε, το DigiMa συμπλήρωσε 10 χρόνια και 20 εκπαιδευτικές σειρές, εκπαιδεύοντας περισσότερους από 700 επαγγελματίες στο  digital marketing. Σήμερα, εξελίσσεται σε DigiMa Advanced, για πιο εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες, με workshop & project-based μάθηση.

ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΩ

Σε βάθος γνώσεις στα κύρια και πιο σύγχρονα εργαλεία και πλατφόρμες του digital marketing, με άμεση πρακτική εφαρμογή. GA4, Google & Meta ads, TikTok, YT, LinkedIn, AI εφαρμογές στο digital marketing, Marketing automations & Customer Data Platforms.

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Από τους experts του αντικειμένου, μεταφορά γνώσης και εμπειρίας με hands-on workshops, εξατομικευμένες συμβουλές και πλήρη εφαρμογή στο πλαίσιο σχεδιασμού και υλοποίησης πραγματικού digital marketing plan. Στην αίθουσα και απομακρυσμένα μέσω live streaming.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Επαγγελματίες του digital marketing σε brands, retailers, agencies, media, επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες που διαχειρίζονται τα ψηφιακά μέσα προβολής και επικοινωνίας.

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

Ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων στο αντικείμενό τους εκπαιδευτών, ακαδημαϊκοί και experts της αγοράς από agencies και brands.