Εκπαιδευόμενοι - DigiΜa - Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Digital Marketing από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η πρώτη ολοκληρωμένη εκπαίδευση
για επαγγελματίες στο Digital Marketing.

από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Εκπαιδευόμενοι

Το προφίλ των υποψηφίων / εκπαιδευόμενων καλύπτει όλο το φάσμα των επαγγελματιών που ασχολούνται περισσότερο ή λιγότερο άμεσα με το χώρο του digital, τόσο σε θέσεις marketing / εμπορικές όσο και ΙΤ.

Σε ποιους απευθύνεται το DigiMa

 • Στελέχη που απασχολούνται σε σχετικές με το Μάρκετινγκ λειτουργίες τόσο διαδικτυακών επιχειρήσεων όσο και παραδοσιακών που συνδυάζουν off line & on line δραστηριότητες (στελέχη εμπορικά και μάρκετινγκ, product / brand managers, marketing managers, στελέχη σε διαφημιστικές εταιρείες και ΜΜΕ)

 • Στελέχη με τεχνολογικό υπόβαθρο που ασχολούνται με ψηφιακές τεχνολογίες (IT, web developers, στελέχη εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, τηλεπικοινωνιών, κ.α)

 • Ελεύθερους επαγγελματίες και εταιρείες συμβουλευτικών υπηρεσιών που ασχολούνται με το χώρο του Digital και του Μάρκετινγκ (freelancers, e-marketing consultants, SEO consultants, social media consultants)

 • Σημερινούς και μελλοντικούς επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται ή θέλουν να δραστηριοποιηθούν μέσω του διαδικτύου

Προφίλ συμμετεχόντων

 

Οφέλη

 • Ικανότητα διαμόρφωσης μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης της χρήσης των ψηφιακών μέσων ως εργαλεία μάρκετινγκ

 • Δυνατότητα κατάρτισης ενός ολοκληρωμένου e-Marketing Plan

 • Γνώση των ψηφιακών μέσων και εργαλείων

 • Σύνδεση εργαλείων με στόχους και αποτελέσματα

 • Ικανότητα παρουσίασης μετρήσιμων αποτελεσμάτων στη διοίκηση,

 • Βελτιστοποίηση όλων των ενεργειών (on- & off-line) μάρκετινγκ, επικοινωνίας και πώλησης, κατανόηση και εφαρμογή μιας πολυ-καναλικής (omni-channel) προσέγγισης

 • Παρακολούθηση και έλεγχος της αποτελεσματικότητας των διαφόρων ενεργειών

 • Καλύτερη συνεργασία με πελάτες και εξωτερικούς συνεργάτες

 

Είναι το DigiMa για μένα;

 

Το πρόγραμμα DigiMa του ΚΕΚ ΟΠΑ προσφέρει από κάθε άποψη μία ολοκληρωμένη κατάρτιση στο ψηφιακό μάρκετινγκ! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Ελευθερία Θ.
Το επέλεξα ανάμεσα σε άλλα αντίστοιχα προγράμματα και ήταν η σωστή επιλογή!
Διονύσης Μ.
Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία, το οποίο μου προσέφερε μία συνολική θεώρηση της έννοιας του ψηφιακού μάρκετινγκ αλλά και χρήσιμο υλικό για περαιτέρω προσωπική έρευνα και ενασχόληση.
Βασιλική Μ.
Εξαιρετική εμπειρία. Σφαιρική γνώση, ουσιαστική & εφαρμοσμένη κατάρτιση και ανταλλαγή απόψεων πάνω στο ψηφιακό μάρκετινγκ. Επιλεγμένοι εισηγητές με γνώσεις & φοβερή διάθεση και πολύ καλή οργάνωση. Θα το σύστηνα ανεπιφύλακτα.
Εύη Β.
Πολύ καλό πρόγραμμα με εισηγητές τα σπουδαιότερα επαγγελματικά στελέχη του χώρου και εξειδικευμένους Ακαδημαϊκούς. Κάλυψε πλήρως τα θέματα ψηφιακού μάρκετινγκ, θεωρητικά & πρακτικά. Το υλικό το χρησιμοποιώ & το συμβουλεύομαι καθημερινά. Ευχαριστώ DigiMa!
Μαρία Μ.
Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για ψηφιακό Marketing πολύ υψηλών προδιαγραφών. Εξαιρετική ομάδα εισηγητών, πολύ καλή οργάνωση και μεστό, ολοκληρωμένο, up to the point περιεχόμενο. Καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών που έχουν οι επαγγελματίες του χώρου. Πραγματικά ήταν μια απολαυστική εμπειρία.
Εύη Ε.
Ένα mini MBA που παρέχει ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις, τα επιχειρηματικά μοντέλα και τις εφαρμογές στο Digital Marketing. Εξαιρετικοί εισηγητές από τον πανεπιστημιακό χώρο και τις επιχειρήσεις.
Ρούτση Α.
To DigiMa του ΚΕΚ ΟΠΑ είναι ένα πρόγραμμα ουσιαστικό, μεστό και στοχευμένο! Εξαιρετικό added value για τους ανθρώπους των επιχειρήσεων, που συνίσταται από το υψηλό επίπεδο των σπουδαστών, των εισηγητών και των ακαδημαϊκών!
Καμπά Ε.
Μια σειρά σεμιναρίων από αξιόλογους καταξιωμένους πανεπιστημιακούς καθηγητές καθώς και επαγγελματίες ανθρώπους στο χώρο του e-commerce. Η δομή και το πρόγραμμα της εκπαίδευσης καλύπτει όλες τις digital ανάγκες και θέτει τις σωστές βάσεις για το (δύσκολο) χώρο του e-marketing.
Ζερβός Μ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Οργάνωση & Κόστος Φωτογραφικό Υλικό »