Εκπαιδευόμενοι - DigiΜa - Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Digital Marketing από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η e-learning εκπαίδευση σε Digital Marketing
που θα σας ανοίξει νέες προοπτικές.


Από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Εκπαιδευόμενοι

Το e-DigiMa απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα ατόμων που επιθυμούν να αποκτήσουν μία καλή βάση γνώσεων στα ψηφιακά μέσα, εργαλεία και στρατηγικές του marketing.

Σε ποιούς απευθύνεται το e-DigiMa

  • Στελέχη, επαγγελματίες και επιχειρηματίες που σκοπέυουν να χρησιμοποιήσουν μέσα digital marketing- ή που θα χρησιμοποιούν ήδη εμπειρικά, ως αυτοδίδακτοι.
  • Φοιτητές ή πτυχιούχους που θέλουν να συμπληρώσουν τις γνώσεις και την εκπαίδευσή τους στο ιδιαίτερα επίκαιρο και χρήσιμο αντικείμενο του digital marketing.

Οφέλη - Τί θα κερδίσω παρακολουθώντας το e-DigiMa;

  • Τις γνώσεις και βασικές αρχές που απαιτούνται για την αποτελεσματική χρήση των ψηφιακών μέσων και εργαλείων, στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής ψηφιακού μάρκετινγκ.

  • Προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης: τόσο οι γνώσεις όσο και το επίπεδο του digiMa και του e-DigiMa έχουν ήδη αναγνωριστεί στην αγορά εργασίας.

  • Ένταξη στην κοινότητα των αποφοίτων του DigiMa: το DigiMa community αριθμεί περισσότερους από 250 απόφοιτους (150 DigiMa και 110 e-DigiMa), μέλη κλειστής ομάδας στο Facebook και LinkedIn. Η ομάδα είναι ιδιαίτερα ενεργή στην ανταλλαγή εμπεριών, ευκαιριών εργασίας, συνεργασίας, υποστήριξης και επαγγελματικής ενημέρωσης. Επίσης οι απόφοιτοι του e-DigiMa μπορούν να συμμετέχουν στις επιπλέον εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται από το DigiMa με σκοπό την επικαιροποίηση των γνώσεων και του networking.
  • Πιστοποίηση με την εγκυρότητα και την αξιοπιστία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του κορυφαίου ελληνικού πανεπιστημίου στον χώρο της οικονομίας και διοίκησης.

 
 

Για όσους αναζητούν επίκαιρα case studies, εμπεριστατωμένες έρευνες και αξιοποιήσιμες γνώσεις στα πρακτικά ζητήματα του digital marketing, αυτό είναι το κατάλληλο πρόγραμμα.
Κιουστελίδου Z.
Ένα καλά οργανωμένο και ευχάριστο πρόγραμμα που παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση πάνω στο digital marketing, τις δυνατότητες και προοπτικές του καθώς και πλήθος πηγών για διαρκή ενημέρωση και άντληση γνώσεων στον τόσο δυναμικό χώρο του digital!
Καββαδά Τ.
Ολοκληρωμένη εκπαίδευση και εξειδίκευση στο ψηφιακό μάρκετινγκ. Απαραίτητο εφόδιο (που προσδίδει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα) για κάθε σύγχρονο digital marketing manager.
Σφυράκης Π.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Οργάνωση & Κόστος DigiMa vs. e-DigiMa »

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.