Οργάνωση & Κόστος - DigiΜa - Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Digital Marketing από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η e-learning εκπαίδευση σε Digital Marketing
που θα σας ανοίξει νέες προοπτικές.


Από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Οργάνωση & Κόστος

ΛΗΞΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

ΕΝΑΡΞΗ ΚΥΚΛΟΥ: 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

 

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα γίνεται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου. Σε κάθε ενότητα οι συμμετέχοντες αποκτούν το βασικό υπόβαθρο μέσω μελέτης διαδραστικού υλικού στο οποίο περιλαμβάνονται πρακτικά παραδείγματα, ασκήσεις αυτο-εξάσκησης και μελέτες περίπτωσης.

Με την ολοκλήρωση παρακολούθησης κάθε διδακτικής ενότητας οι συμμετέχοντες αξιολογούνται για τις γνώσεις και δεξιότητες που αποκόμισαν μέσω ηλεκτρονικού τεστ αξιολόγησης και σε κάποιες περιπτώσεις μέσω ατομικής εργασίας που αποστέλλουν στον εισηγητή της ενότητας. Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος συνοδεύεται από βεβαίωση παρακολούθησης με προϋπόθεση την επίτευξη προβιβάσιμου βαθμού στα τεστ αξιολόγησης κάθε ενότητας, καθώς και στην τελική εργασία (όπου απαιτείται).

Η εκπαιδευτική προσέγγιση

  • Το e-DigiMa διαδάσκεται εξ ολοκλήρου από απόσταση, μέσω ηλεκτρονικής μάθησης (e-learning). Με την εγγραφή του στο πρόγραμμα ο εκπαιδευόμενος αποκτά πρόσβαση στην πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης (e-learning) μέσω της οποίας υλοποιείται όλη η εκπαιδευτική διαδικασία.   

  • Η πλατφόρμα περιέχει προτεινόμενο ημερολόγιο και οδηγίες μελέτες καθώς και το εκπαιδευτικό υλικό, το οποίο περιλμβάνει: διαδραστικές παρουσιάσεις, κείμενα, πηγές για περαιτέρω και συμπληρωματική μελέτη, ασκήσεις αυτο-εξάσκησης, εργασίες. Κάθε εκπαιδευόμενος παρακολουθείται από έναν καθηγητή-σύμβουλο στον οποίο μπορεί να απευθύνει τις απορίες του. 

  • Με την ολοκλήρωση παρακολούθησης κάθε διδακτικής ενότητας οι συμμετέχοντες αξιολογούνται για τις γνώσεις που αποκόμισαν μέσω ηλεκτρονικού τεστ και σε κάποιες περιπτώσεις μέσω εργασίας. Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος οδηγεί στο πιστοποιητικό παρακολούθησης με προϋπόθεση την επίτευξη προβιβάσιμου βαθμού στα τέστ αξιολόγησης κάθε ενότητας, καθώς και στην εργασία (σε όποια ενότητα απαιτείται). 

 

 Διάρκεια και χρόνος διεξαγωγής 

  • Ο συνολικός εκτιμώμενος χρόνος εκπαίδευσης είναι 40 ώρες και το πρόγραμμα διαρκεί 7 ημερολογιακές εβδομάδες.

 

Κόστος Συμμετοχής

  • Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 420 ευρώ. Παρέχεται έκπτωση 10% στους απόφοιτους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, 15% για πλέον των τριών εταιρικών συμμετοχών, 50% σε ανέργους. Λόγω της εξ αποστάσεως φύσης του, το e-DigiMa δεν μπορεί να ενταχτεί στην επιδότηση ΛΑΕΚ 0,45%.

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Περιεχόμενο Εκπαιδευόμενοι »

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.