Έκπτωση 10% σε όλα τα eLearning προγράμματα του ΟΠΑ για τους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων

Έκπτωση 10% σε όλα τα προγράμματα eLearning για τους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ενώνει τις δυνάμεις του με το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, που υποστηρίζει τεχνολογικά και επιστημονικά την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων στην Ελλάδα, προσφέροντας υπηρεσίες κατάρτισης μέσω ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (eLearning) με μειωμένο κόστος στους κατόχους της κάρτας.

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία ατομική κάρτα, που απευθύνεται σε νέους  μεταξύ 13-30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις, αλλά και τη δυνατότητα συμμετοχής τους σε εκδηλώσεις, διαγωνισμούς, αθλητικές δραστηριότητες στην Ελλάδα, καθώς και σε άλλες 35 χώρες στο εξωτερικό.

Στους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων το ΚΕΔΙΒΙΜ του ΟΠΑ παρέχει έκπτωση 10% στα συνολικά δίδακτρα των προγραμμάτων ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (eLearning).

Τα προγράμματα Ψηφιακός Μετασχηματισμός Αγορών και Επιχειρήσεων: Διαστάσεις, Προκλήσεις, Στρατηγική, Μάρκετινγκ μέσω του LinkedIn, Ψηφιακό Μάρκετινγκ & Κοινωνικά Δίκτυα – e-DigiMa και 65 ακόμη εκπαιδευτικά προγράμματα eLearning από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με έκπτωση 10%!

Δείτε αναλυτικά όλα τα προγράμματα του ΟΠΑ στο diaviou.aueb.gr.

Share this post
  , , , , , , ,