Η Ελένη Ροκά, απόφοιτη του DigiMa, εισηγήτρια στο Infocom Mobile World!

Η Ελένη Ροκά βρίσκεται ανάμεσα στους εισηγητές του 5ου Infocom Mobile World. Πρόκειται να μιλήσει για το πώς τα social media συμβάλλουν στην ανάπτυξη μίας επιχείρησης αλλά και για τα βασικά βήματα προώθησης ενός e-shop, σε ένα από τα workshops που θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Η κυρία Ροκά είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει εργαστεί οκτώ χρόνια στη διαφήμιση, όπου χειρίστηκε σημαντικές ελληνικές και διεθνείς εταιρίες. Από τον Σεπτέμβριο του 2013 έχει ενταχθεί στην ομάδα του skywalker.gr ως Διευθύντρια Marketing.

Επίσης, έχει παρακολουθήσει επιτυχώς την 1η σειρά του εκπαιδευτικού προγράμματος DigiMa και είναι ένα από τα πρώτα μέλη της ομάδας DigiMa Alumni, καθώς η πρώτη σειρά έχει ολοκληρώσει τις 72 ώρες εκπαίδευσης πριν από ένα μήνα περίπου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Infocom Mobile World (αναλυτικό πρόγραμμα, εισηγητές, εγγραφή κτλ), μπορείτε να απευθυνθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου.

Share this post