Η Έλια Χάραρη, απόφοιτη του DigiMa, ανάμεσα στους ομιλητές του 6th Distance Selling & e-commerce!

Την Τρίτη 17 Μαρτίου 2015 θα πραγματοποιηθεί το 6ο Distance Selling & e-Commerce Conference που διοργανώνει το Marketing Week. Ανάμεσα στους ομιλητές του συνεδρίου βρίσκεται και η Έλια Χάραρη, Marketing Manager στην ACS και απόφοιτη του εκπαιδευτικού προγράμματος DigiMa.

Η κυρία Χάραρη θα πραγματοποιήσει την παρουσίασή της με τίτλο «From First to Last Mile: The ACS-www.you.gr success story» μαζί με τον κύριο Δημήτρη Θεοφάνους, Commercial Director στη you.gr. Οι δύο ομιλητές θα αναφερθούν στην εφαρμογή των λύσεων της ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr, και τα οφέλη που έχει αποκομίσει τόσο το ίδιο το e-shop όσον αφορά τη λειτουργία του, όσο και οι πελάτες του όσον αφορά την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, σε όλα τα στάδια της ηλεκτρονικής πώλησης.

Η Έλια Χάραρη σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Μάρκετινγκ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στο Marketing από το University College Dublin της Ιρλανδίας, όπου και εργάστηκε μετά τις σπουδές της. Έχει πολυετή πείρα στο χώρο της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων, της Οργάνωσης Εκδηλώσεων και του Ψηφιακού Marketing, για το οποίο έλαβε το 2015 την πιστοποίηση DigiMa από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 1999 απασχολείται σε εταιρίες του Ομίλου Quest, ενώ από το 2005 ανήκει στο δυναμικό της ACS, ως Διευθύντρια Marketing της εταιρείας. Οι αρμοδιότητές της περιλαμβάνουν τη διαχείριση της εικόνας και της δημοσιότητας της ACS, της εξωτερικής και εσωτερικής επικοινωνίας της εταιρείας, των εταιρικών εκδηλώσεων, καθώς και την προώθηση των υπηρεσιών της ACS σε εταιρικούς και ιδιώτες πελάτες, μέσω όλων των παραδοσιακών αλλά και σύγχρονων καναλιών επικοινωνίας (Advertising, PR, In-Store promotion, Internet Marketing, Social Media, κ.α.).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 6ο Distance Selling & e-Commerce Conference (πρόγραμμα, ομιλητές κά) μπορείτε να βρειτε στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου.

Share this post