Εταιρικό και Προσωπικό Μάρκετινγκ μέσω του LinkedIn – Έναρξη 2ης σειράς

e-LinkedIn

Το νέο elearning πρόγραμμά μας «Εταιρικό και Προσωπικό Μάρκετινγκ μέσω του LinkedIn» έρχεται να προσφέρει μέσα σε 25 ώρες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης την κατανόηση των δυνατοτήτων και των εργαλείων του μεγαλύτερου επαγγελματικού κοινωνικού δικτύου LinkedIn.

Τις δυνατότητες αυτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι επαγγελματίες, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων, αλλά και οι νεο-εισερχόμενοι στην αγορά εργασίας, ώστε να αναπτύξουν το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις της επιχείρησης και να ενισχύσουν την εικόνα του εαυτού τους, αναπτύσσοντας, παράλληλα, το επαγγελματικό τους δίκτυο και τις επαγγελματικές τους σχέσεις.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Eπαγγελματίες και στελέχη που θέλουν να αξιοποιήσουν το LinkedIn για την ανάπτυξη των επικοινωνιακών, μάρκετινγκ και εμπορικών δραστηριοτήτων της επιχείρησής τους (ενδυνάμωση εταιρικής εικόνας, content marketing, διαφήμιση, leads, πωλήσεις, παρακολούθηση της αγοράς), τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
  • Mέλη του LinkedIn που επιθυμούν να αναπτύξουν τις επαγγελματικές τους σχέσεις, το επαγγελματικό τους δίκτυο και να ενδυναμώσουν το προφίλ και την προσωπική τους τοποθέτηση (positioning).
  • Τελειόφοιτους φοιτητές και απόφοιτους, οι οποίοι επιθυμούν να έχουν σύγχρονη ενημέρωση και γνώση για επαγγελματικά θέματα και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του δικτύου Linkedin για την επαγγελματική τους εξέλιξη.

Οι γνώσεις και οι δεξιότητες που θα αποκτηθούν από το Μάρκετινγκ μέσω του LinkedIn θα επιτρέψουν στους εκπαιδευόμενους, μεταξύ άλλων:

  • Να δημιουργήσουν ένα δυναμικό επαγγελματικό προφίλ στο LinkedIn
  • Να αναπτύξουν το επαγγελματικό τους δίκτυο και να δημιουργήσουν σχέσεις εμπιστοσύνης
  • Να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν μία εταιρική σελίδα με ελκυστικό και ουσιαστικό περιεχόμενο
  • Να δημιουργήσουν διαφημιστικές καμπάνιες μέσω του Campaign Manager
  • Να αναπτύξουν το πελατολόγιό τους και να οικοδομήσουν το “Thought Leadership” μέσω του LinkedIn.

Το πρόγραμμα παρέχει πρόσθετη πρακτική αξία μέσω συμβουλευτικής: για 15 ημέρες από τη λήξη του προγράμματος κάθε εκπαιδευόμενος μπορεί να ζητήσει την καθοδήγηση του καθηγητή-συμβούλου για οποιαδήποτε ενέργεια θέλει να πραγματοποιήσει μέσω του LinkedIn για προσωπική ή εταιρική χρήση.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο πρόγραμμα είναι διαθέσιμες στο site του elearning του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών,  eLearning.aueb

Μιλήστε με τον εισηγητή και βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα καλύπτει τις ανάγκες σας.
Το πρόγραμμα e-LinkedIn σας δίνει τη δυνατότητα να μάθετε εκ των προτέρων εάν το περιεχόμενό του καλύπτει τις δικές σας, προσωπικές/επαγγελματικές ανάγκες. Συζητήστε με τον καθηγητή-σύμβουλο τυχόν προβληματισμούς σας και διευκρινίσεις για το πρόγραμμα, κατόπιν συνεννόησης, μέσω του Skype (Skype name: nikos.kyrezis) ή μέσω μηνύματος στο LinkedIn προφίλ του.

                      Έναρξη μαθημάτων 2η σειράς 20 Μαΐου 2020

Share this post
  , , , , ,