Πρώτη εκδήλωση για τους απόφοιτους του DigiMa

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση που αφορούσε τους απόφοιτους του εκπαιδευτικού προγράμματος DigiMa. Η συνάντηση των απόφοιτων του προγράμματος είχε ως σκοπό – για όποιον το επιθυμούσε – την παρουσίαση του project που είχε κάνει ώστε να λάβει feedback τόσο από τους υπόλοιπους απόφοιτους όσο και από τους υπεύθυνους εισηγητές.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του DigiMa και για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι εκπαιδευόμενοι υλοποιούν ένα project το οποίο αφορά ουσιαστικά την σύνθεση ενός e-marketing plan για κάποιο προϊόν ή υπηρεσία της επιλογής τους. Το project αυτό έχει ως σκοπό την ολοκληρωμένη πρακτική εφαρμογή όσων διδάχθηκαν κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.

Επιθυμία ορισμένων εκ των απόφοιτων ήταν να λάβουν παραπάνω feedback σχετικά με το project τους με τη μορφή παρατηρήσεων, διορθώσεων, προτάσεων, ιδεών τόσο από τους συναδέλφους τους όσο και από τους υπεύθυνους καθηγητές. Εκτός αυτού, παρακολουθώντας την παρουσίαση άλλων απόφοιτων του DigiMa, μπόρεσαν να λάβουν ιδέες και να δουν διαφορετικές προσεγγίσεις.

H εκδήλωση “Show Me Your Project” ήταν η πρώτη συνάντηση της πρώτης σειράς του DigiMa μετά από την αποφοίτηση των συμμετεχόντων ενώ πρόκειται να ακολουθήσουν και άλλα events. Σκοπός είναι η δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ των απόφοιτων του DigiMa, μέσω της ομάδας DigiMa Alumni, αλλά και η διατήρηση της επικοινωνίας τόσο μεταξύ τους όσο και με το πρόγραμμα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ομάδα DigiMa Alumni διαβάζοντας το σχετικό άρθρο εδώ.

Share this post