Γιορτάσαμε μαζί τα 10 Χρόνια του DigiMa!

Με περηφάνια και συγκίνηση, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 γιoρτάσαμε το πιο σημαντικό μας ορόσημο: τα 10 χρόνια λειτουργίας του DigiMa!

Σε αυτή την ιδιαίτερη εκδήλωση, μαζί με την κοινότητα DigiMa alumni, τους διδάσκοντες και την υποστηρικτική ομάδα του DigiMa, απονείμαμε τα πιστοποιητικά στους επιτυχόντες της επετειακής 20ης σειράς, ξαναβρεθήκαμε  με απόφοιτους από προηγούμενες σειρές DigiMa και e-DigiMa, διασκεδάσαμε με μουσική, ποτό και φαγητό.

20 εκπαιδευτικές σειρές DigiMa και 27 σειρές e-DigiMa δημιούργησαν μια δυναμική κοινότητα 2000 αποφοίτων. Πιστεύουμε ότι αυτό συνέβαλε σημαντικά στη διάδοση της γνώσης, των καλών πρακτικών, τον επαγγελματισμό και την εξέλιξη του ψηφιακού μάρκετινγκ στη χώρα μας. Σε μικρές ή μεγάλες εταιρίες, σε brands, retailers, media, agencies, οι απόφοιτοί μας βοήθησαν και βοηθούν στην ανάπτυξη του κλάδου, στην ανάπτυξη των οργανισμών τους και στην προσωπική τους ανάπτυξη. Αυτό αποτελεί μάλλον το μεγαλύτερο επίτευγμα του προγράμματος.

Στην πορεία αυτών των 10 χρόνων ζήσαμε όλοι αξέχαστες στιγμές εκπαίδευσης, ανάπτυξης και συνεργασίας. Κάθε ένας και κάθε μια από εσάς συνέβαλε στο να κάνουμε το DigiMa ένα από τα κορυφαία προγράμματα εκπαίδευσης στον χώρο του Digital Marketing.

Γιορτάσαμε μαζί τα 10 Χρόνια του DigiMa!

Σε όλους τους αποφοίτους μας, ευχόμαστε μια λαμπρή σταδιοδρομία γεμάτη δημιουργικότητα και επιτυχίες και μια ενεργή συμμετοχή στη δυναμική μας κοινότητα.

Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές, συναδέλφους, εισηγητές, διοικητικό προσωπικό του Κέντρου δια βίου Μάθησης του πανεπιστημίου, απόφοιτους, για την εμπιστοσύνη σας και την υποστήριξή σας. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να διαμορφώνουμε μαζί το μέλλον του ψηφιακού μάρκετινγκ.

 

Αυτοί είστε εσείς. Αυτοί είμαστε εμείς. Αυτό είναι το #DigiMa.

Εδώ μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε το φωτογραφικό υλικό:

Share this post
  , , , , , , , , , ,