Η ιστορία της DigiAds – A DigiMa success story

Η ιστορία της Digiads – A DigiMa success story

Ο Θανάσης Βούρδας -απόφοιτος του DigiMa- μοιράζεται μαζί μας το δικό του success story!

“Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την προσωπική μου ιστορία.

Συμμετείχα στο DigiMa, όντας στις αρχές μιας freelancer καριέρας. Μπήκα στο πρόγραμμα του ΟΠΑ θέλοντας να αποκτήσω επιπλέον γνώσεις, σε ένα βαθύτερο επίπεδο και παράλληλα να έρθω σε επαφή με έμπειρους επαγγελματίες στον τομέα του ψηφιακού Marketing. Tο DigiMa μου έδωσε τα εφόδια για να πετύχω και στα δύο!

Αυτό που επίσης ήθελα ήταν να γνωρίσω άτομα με το ίδιο ενδιαφέρον για το Digital Marketing και να ανταλλάξουμε απόψεις. Αυτό που έγινε όμως ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Κι αυτό διότι είχα την τύχη να γνωρίσω – πραγματικά – σπουδαία άτομα αλλά κυρίως να γνωρίσω μια μοναδική συνεργάτιδα, ένα εκπληκτικά δημιουργικό ταλέντο και πάνω από όλα μια εξαιρετική φίλη. Την Eva Glykopoulou με την οποία διατηρούμε μαζί πλέον το Digital Marketing Agency της DigiAds.

Στην DigiAds παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες που αφορούν το ψηφιακό Marketing, καθώς επίσης και σχεδιασμό ιστοσελίδων, δημιουργία περιεχομένου με ad hoc συνεργασία με εξειδικευμένο κι έμπειρο content creator καθώς επίσης και την παραγωγή οπτικοακουστικών υπηρεσιών, αφού έχουμε την χαρά να έχουμε στην ομάδα μας και εξειδικευμένο συνεργάτη.

Το Agency είναι ένα γνήσιο τέκνο του DigiΜa και είναι χαρά μας να επιστρέψουμε αυτά τα οποία το ΟΠΑ και το DigiΜa μας πρόσφερε με νέες μελλοντικές συνεργασίες με απόφοιτους του προγράμματος!”

Αθανάσιος Βούρδας
DigiAds CEO
www.digiads.gr

Share this post
  , , ,