Η ιστορία του DigiMa

DigiMa 10 χρόνια

Η ιστορία του DigiMa στα 10 χρόνια εκπαίδευσης επαγγελματιών στο digital marketing από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών! Πώς ξεκίνησε το DigiMa Το DigiMa άρχισε να σχεδιάζεται την άνοιξη του 2014 και το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους ξεκίνησε η πρώτη σειρά του προγράμματος. 25 επαγγελματίες του digital marketing, Brand Managers, Marketing Managers, Social media managers, Web

Continue reading »

Διάλεξη με θέμα Εφαρμογές ΑΙ στο μάρκετινγκ στους απόφοιτους του ΚΕΔΙΒΙΜ/ΟΠΑ

Εφαρμογές ΑΙ μάρκετινγκ από το ΚΕΔΙΒΙΜ/ΟΠΑ

Στις 25 Οκτωβρίου το DigiMa οργάνωσε διάλεξη με θέμα “Εφαρμογές ΑΙ στο μάρκετινγκ” και ομιλητή τον κ. Θοδωρή Λάππα, επίκουρο καθηγητή στο τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του ΟΠΑ.

Continue reading »

9ος Εθνικός Τελικός Προγράμματος «JA Start Up 2023» με την υποστήριξη του e-DigiMa

Συνεργασία e-DigiMa και JA START UP

Ο 9ος Φοιτητικός Διαγωνισμός Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «JA Start Up» που διεξάγεται και φέτος από το Junior Achievement Greece βρίσκεται στην τελική ευθεία για την μεγάλη ημέρα του τελικού, την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Continue reading »

Παρουσίαση Google Analytics 4 vs Universal Analytics για τους απόφοιτους των προγραμμάτων DigiMa & e-DigiMa

Παρουσίαση Google Analytics 4

Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε τους απόφοιτους των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΚΕΔΙΒΙΜ/ΟΠΑ, DigiMa και e-DigiMa, 18 και 24ων σειρών αντίστοιχα, στα πλαίσια της παρουσίασης της επόμενης γενιάς Google Analytics 4 που έρχονται να αντικαταστήσουν τα Universal Analytics.

Continue reading »

Με πλήρη υποτροφία το σεμινάριο e-DigiΜa του ΚΕΔΙΒΙΜ ΟΠΑ στην νικήτρια ομάδα του 9ου φοιτητικού διαγωνισμού επιχειρηματικότητας και καινοτομίας “JA START UP”

Συνεργασία e-DigiMa και JA START UP

Το ΚΕΔΙΒΙΜ ΟΠΑ με την ευγενική του χορηγία δίνει τη δυνατότητα στη νικήτρια ομάδα του 9ου φοιτητικού διαγωνισμού επιχειρηματικότητας και καινοτομίας “JA START UP” να αναπτύξει τις γνώσεις της στο Digital Marketing και να μπορέσει να προωθήσει την Start Up της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προσφέροντας σε όλους τους συμμετέχοντες υποτροφία για τη δωρεάν παρακολούθηση

Continue reading »
Pages:12345678»