Νέα του ΟΠΑ - DigiΜa - Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Digital Marketing από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η διεθνής λίστα κατάταξης Quacquarelli Symonds (QS) εντάσσει το ΟΠΑ μεταξύ των κορυφαίων 250 Ιδρυμάτων παγκοσμίως, που παρέχουν Μεταπτυχιακά Προγράμματα Πλήρους Φοίτησης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (full-time MBAs). Το Πανεπιστήμιο κατατάσσεται στην κατηγορία "Superior".

Τη Δευτέρα, 12/12/2016 και ώρες 17:30-20:30 πρόκειται να πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση στο χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (αμφιθέατρο Αντωνιάδου), κατά την οποία θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της τελευταίας Συγκριτικής Έρευνας Πρακτικών στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ευρώπη.

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών συνεχίζει την ανάπτυξή του εξ αποστάσεως με επιπλέον 24 eLearning Προγράμματα!

Το Πανεπιστήμιό μας συμμετέχει σε ένα πρωτοπόρο εγχείρημα του Πανεπιστημίου του Cambridge, που έχει ως σκοπό να επικοινωνήσει, μέσω της ηλεκτρονικής του πλατφόρμας Cambridge Strategies, με ένα ευρύ κοινό φοιτητών και να παρουσιάσει κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα από όλο τον κόσμο (“World’s Leading Educators of Choice”).

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, κατατάχθηκε στη λίστα του The World University Rankings μεταξύ των θέσεων 501-600, διαγράφοντας ανοδική πορεία σε σχέση με το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, που είχε κατακτήσει θέση μεταξύ 601-800!

Η αξία του Πανεπιστημίου μας αναγνωρίζεται διεθνώς ακόμα περισσότερο!
Το βραβείο του διαγωνισμού Global Brands Awards δέχτηκε το ΟΠΑ ως το καλύτερο Business School της χώρας.

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) του ΟΠΑ συμμετείχε ως conference sponsor στο πρώτο HR Community Conference and Awards, το οποίο διεξήχθη την Πέμπτη 14 Μαΐου 2015 στην Αθήνα και διοργανώθηκε από το skywalker.gr και την Ethos Media, στηρίζοντας έμπρακτα τη διοργάνωση.

Κυκλοφόρησε το 4ο τεύχος της μηνιαίας εφημερίδας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ΟΠΑ NEWS, το οποίο φιλοξενεί άρθρο για το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) του Πανεπιστημίου. Το ΚΕΚ/ΟΠΑ προσφέρει σε επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων προγράμματα συνεχούς και δια βίου επαγγελματικής κατάρτισης και επιμόρφωσης, στον ευρύτερο χώρο των γνωστικών αντικειμένων που καλύπτονται από τα Τμήματα του ΟΠΑ.

Big Data, Business Analytics, Data Science... Ποιος δεν έχει ακούσει τους όρους αυτούς τα τελευταία χρόνια;

Oι συγκεκριμένοι όροι βρίσκονται πλέον στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων των τμημάτων τεχνολογίας των εταιρειών. Οι εξελίξεις αυτές έχουν οδηγήσει στην ανάδειξη ενός νέου και μάλιστα ιδιαιτέρως σημαντικού ρόλου στις επιχειρήσεις με την ονομασία Data Scientist.

Είναι πλέον γεγονός! Το Πανεπιστήμιο έχει πλέον τη δική του μηνιαία εφημερίδα το πρώτο τεύχος της οποίας κυκλοφόρησε πριν μερικές μέρες.

Θα τη βρείτε τόσο σε έντυπη μορφή στους χώρους του Πανεπιστημίου όσο και σε ψηφιακή μορφή στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.aueb.gr/v2/pages/opanews/