Το #DigiMa Ταξίδι της Αμάντα Πατσοπούλου

Η Αμάντα Πατσοπούλου, απόφοιτος του DigiMa, μοιράζεται μαζί μας το δικό της success story!

”Σε έναν ωκεανό από εκατοντάδες πληροφορίες, online courses, και δεκάδες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις για το digital marketing, το να είσαι απόφοιτος/η του DigiMa είναι ο ασφαλής τρόπος να καταπλεύσεις μέχρι την επιτυχία.

Το φθινόπωρο του 2018 επέλεξα το δια ζώσης εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Digima για να αποκτήσω τα εφόδια και να κάνω ένα μεγάλο career shift. Μετά από 10+ χρόνια στον τεχνικό τομέα της Ναυτιλίας και της ανάπτυξης προϊόντων ως Μηχανικός Σχεδίασης Π&Σ, αποφάσισα ότι η αγάπη και η κλίση μου προς το digital πρέπει να κερδίσει την εργασιακή μου καθημερινότητα.

Το digima με βοήθησε να κάνω update την marketing πλευρά του πτυχίου μου, να καταλάβω βαθύτερα το μηχανισμό όσων εφάρμοζα ως τότε σε pro bono projects (αρθρογραφία, content creation, graphic design, web design, paid advertising κ.ά.) και να κατανοήσω τον τρόπο και τη διαδικασία που οι επιχειρήσεις  θριαμβεύουν ή αποτυγχάνουν στο ψηφιακό περιβάλλον!

Οι εισηγήσεις ήταν εκπληκτικές και προσέφεραν συμπυκνωμένη γνώση, επαρκή για να έχω τα θεμέλια να εκτελέσω άριστα τα καθήκοντα μου ως Head of Digital Marketing Dept. σε μεγάλη εμπορική εταιρεία ναυτιλιακού εξοπλισμού, μόλις δύο μήνες μετά την απόκτηση της πιστοποίησης μου.

Το 2020 τόλμησα το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Έχοντας πλέον βαθιά εμπειρία και τεχνογνωσία, ξεκίνησα να καθοδηγώ brands ως ελεύθερη επαγγελματίας και one-stop marketing & design partner, με το “boutique” digital agency “Digital Almond Lab”. Με πρωταρχικό service το strategic marketing και με εξειδίκευση στο social media marketing μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο κατακτήθηκαν πολλά milestones για επιχειρήσεις από διαφορετικά industries.

Στο τέλος του 2022, ένωσα τις δυνάμεις μου με τον Κωστή Πλαβούκο, founder και CEO του premium web development agency Netway, και συνιδρύσαμε το νέο Digital Agency “Netway Marketing”.

Σήμερα, η Netway Marketing «κρύβεται» στην καρδιά της Αθήνας! Το δυνατότερο USP μας είναι οι αυθεντικά εξατομικευμένες υπηρεσίες μας. Ενώ είμαστε 360 στις υπηρεσίες μας, παραμένουμε εσωστρεφείς για να διατηρήσουμε την αποστολή μας: να λειτουργούμε σαν ένα κράμα business consulting και digital marketing για κάθε πελάτη μας.

Δεν περιοριζόμαστε στην επιφάνεια των αποτελεσμάτων, εμβαθύνουμε στην καθημερινότητα κάθε επιχείρησης και λειτουργούμε πάντα με ένα μακροπρόθεσμο στρατηγικό πλάνο, θυμίζοντας περισσότερο ένα in-house marketing team παρά έναν εξωτερικό συνεργάτη.”

Share this post
  , , , , , ,