Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τη 2η σειρά e-DigiMa

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα e-DigiMa: εκπαίδευση στο ψηφιακό μάρκετινγκ μέσω e-learning! Πρόκειται για τη δεύτερη σειρά του e-DigiMa η οποία ξεκινά στις 18 Μαϊου 2015 και πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 6 Ιουλίου 2015.

Το e-DigiMa είναι ένα πρωτοπόρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε ψηφιακό μάρκετινγκ και κοινωνικά δίκτυα μέσω e-learning που προτείνει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η πρώτη σειρά η οποία ξεκίνησε στις 16 Μαρτίου 2015 και ολοκληρώνεται στις 3 Μαϊου 2015.

Τα θέματα που καλύπτονται περιλαμβάνουν το μάρκετινγκ στην ψηφιακή εποχή και e-marketingplan, ηλεκτρονικά δίκτυα πώλησης, διαφήμιση στα ψηφιακά μέσα, content marketing, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μέτρηση αποτελεσματικότητας ενεργειών ψηφιακού μάρκετινγκ.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα γίνεται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου. Σε κάθε ενότητα οι συμμετέχοντες αποκτούν το βασικό υπόβαθρο μέσω μελέτης διαδραστικού υλικού στο οποίο περιλαμβάνονται διαδραστικές παρουσιάσεις, πρακτικά παραδείγματα, ασκήσεις αυτο-εξάσκησης και μελέτες περίπτωσης.

Η εκπαίδευση απευθύνεται σε φοιτητές και απόφοιτους ΑΕΙ και ΤΕΙ, απόφοιτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που επιθυμούν να αποκτήσουν σχετικές γνώσεις αλλά και επαγγελματίες που απασχολούνται ή σκοπεύουν να απασχοληθούν σε θέση σχετική με ηλεκτρονικό μάρκετινγκ.

Το πρόγραμμα αυτό καλύπτει, σε μορφή ηλεκτρονικής μάθησης, ένα βασικό μέρος της εκπαίδευσης ψηφιακό μάρκετινγκ & κοινωνικά δίκτυα (DigiMa) που παρέχεται από το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε δια ζώσης εκπαίδευση.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 2 μήνες και το κόστος παρακολούθησής του ανέρχεται στα 420 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του προγράμματος ενώ μπορείτε να καταθέσετε την αίτησή σας εδώ.

Share this post